Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Als moeilijke én simpele dingen goed gaan, mag Gravenberch op de wallpaper!

Achttien jaar oud. Of jong. Het is maar net hoe je het bekijkt. Een ruwe diamant, dat staat vast. Ryan Gravenberch begint op de deur te kloppen. Hij trapte zelfs een deur in, waardoor hij zichzelf nu terugziet als doelpuntenmaker van Ajax in de Champions League. En op onze wallpaper!

26 november 2020 - 17:33
Wallpaperajamidcar
Dit is natuurlijk nog maar het begin. Doe eens scrollen! © Pro Shots

Min of meer stilletjes is Gravenberch dit seizoen uitgegroeid tot basisspeler. Wij zijn soms nog wel eens kritisch op de middenvelder. Dat komt omdat iedereen hem maar ophemelt, waardoor het soms lijkt alsof hij al een grote meneer is. Dat is Gravenberch nog niet.

Gravenberch had het al een tijdje in zich om de moeilijke dingen goed te doen. Maar de simpele dingen gingen nog wel eens fout. Iets te geregeld zelfs. Maar als behalve de moeilijke ook de simpele dingen goed gaan, blijkt pas echt wat Gravenberch in zijn mars heeft.

De 'inspecteur' beschikt over uitschuifbare benen, maar kan ook kort om zijn as draaien. En hij heeft power in de benen. Een echte doelpuntenmaker zien we nog niet direct in hem, maar dat schot tegen FC Midtjylland was raak, hoor. Alsjeblieft, de 1-0!

Het was ook grappig om te zien dat dit keer niet Davy Klaassen, maar Gravenberch de Ajacied was die het ritme bepaalde op het middenveld. Interessant. Heel interessant! En ja, het was 'maar' tegen Midtjylland. Maar toch. Gravenberch deed het eventjes mooi. Wij hebben ervan genoten.

En nu willen we meer, zo zijn we ook wel weer. Maar eerst maken we een wallpaper, want zeges moet je vieren en Europese overwinningen al helemaal. De 3-1 tegen Midtjylland voldoet aan alle voorwaarden, want Ajax speelt na de winterstop zeker weten Europees voetbal. Al willen het liefst natuurlijk door!

Wil je Gravenberch als achtergrond van je telefoon? Snappen we! Precies hierom hebben we onze wallpaper in het leven geroepen. Iedere overwinning een wallpaper van een toffe plaat, voor de afwisseling. Hopelijk blijft Gravenberch maar een weekje staan. Of volgt hij zichzelf op. Ook goed! Sturen jullie screenshots?

Wallpaperajamid

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >