Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

We zoeken ballenjongens/-meisjes voor Jong Ajax - Almere City!

Ben je lid van Ajax Jonge Schare? Dan hebben we misschien iets leuks voor je, want we kunnen je hulp vrijdagavond 30 oktober om 18.45 uur uitstekend gebruiken. We zoeken namelijk ballenjongens en -meisjes voor Jong Ajax - Almere City.

16 oktober 2020 - 08:52
Jensen 1200
Als ballenjongen/-meisje zie je de Ajacieden van dichtbij aan het werk! © Pro Shots

Deze wedstrijd is gesloten voor supporters en dat komt natuurlijk door corona, maar jij kunt er misschien toch bij zijn. Langs de lijn zelfs, oh jazeker! Als ballenjongen of -meisje. Gaaf toch? Precies! Een lastige pot wordt het sowieso, want Almere City staat op de tweede plek in de Keuken Kampioen Divisie, terwijl Jong Ajax toekijkt vanaf plek 17.

Om kans te maken op deze toffe prijs moet je wel het juiste antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Als winnend Ajax Jonge Schare-lid kun je dan zien hoe talenten als Brian Brobbey en Kenneth Taylor hun wedstrijd voetballen. En wie weet mag je de bal wel aan Naci Ünüvar geven voor een ingooi. Ook desinfecteer je de uitgespeelde ballen, want corona!

Als winnaar zorg jij dat de spelers op het veld snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Terwijl er wordt gevoetbald, geniet jij van het spelletje en schat je in of sommige talenten het in zich hebben om het eerste elftal te halen. 

Over corona gesproken: er mag geen publiek bij de wedstrijd aanwezig zijn, dus het is zaak dat je vader of moeder zin heeft om je weg te brengen en op te halen. Dat is niet leuk, dat snappen we, maar het zijn helaas de regels waar we mee te maken hebben.

We zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Let op: meedoen kan tot en met maandag 19 oktober. We nemen een dag later contact op met de winnaars.

Prijsvraag: op de foto hierboven zie je Victor Jensen, maar wat is zijn volledige naam?

Ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Sluit je dan snel aan! Je ontvangt dan ook tien keer per jaar het magazine Ajax Life.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >