Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Mazraoui denkt supporters er wel bij na eventuele treffer tegen Liverpool

De spanning richting de aftrap om 21.00 uur stijgt. De Ajacieden mogen weer los in de groepsfase van de Champions League en het grote Liverpool komt op bezoek. In een verlaten stadion, dat wel. Noussair Mazraoui denkt de supporters er gewoon bij.

21 oktober 2020 - 10:14
Mazraoui 1200 (1)
Mazraoui doet gewoon net of hij voor volle tribunes speelt. © Ajax Images

Mazraoui is weer topfit en laat in De Telegraaf weten te genieten van de ‘lekkere flow van fitheid’ waarin hij momenteel zit. De 22-jarige rechtsback heeft door het vertrek van Sergiño Dest plots amper concurrentie meer, maar feit is dat ‘Nous’ lekker in zijn vel steekt.

Natuurlijk wil hij vlammen in de Champions League, want dat wil elke voetballer. Schitteren tegen Liverpool en je op het allerhoogste podium laten zien… Daar doe je het als voetballer voor en Mazraoui weet hoe mooi het kan zijn om te scoren in het miljoenenbal, want hij deed dat in sprookjesseizoen 2018/2019 twee keer, uit bij Bayern München en thuis in blessuretijd tegen Benfica.

De Ajacieden werden toen gedragen door de eigen supporters. Het uitvak in München was destijds ongekend goed in vorm en bij thuisduels gaat het op Europese avondjes ook lekker los. Die hele entourage is afwezig, woensdagavond tegen Liverpool. De Johan Cruijff Arena blijft leeg en dat doet pijn.

Mazraoui herinnert zich desgevraagd zijn treffers van toen. En droomt hij al van een treffer tegen Liverpool? “Zeker weten! De ontlading na de 1-0 tegen Benfica was geweldig. Het is jammer dat Ajax - Liverpool zonder supporters wordt gespeeld. Maar onze fans bedenk ik er wel bij als ik na mijn doelpunt over de boarding spring.”

Ga maar scoren Nous, we juichen dan hard met je mee.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >