Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: negentig minuten thuis gekkenhuis voor de buis...

Niks gekkenhuis op de tribune als de kraker Ajax - Liverpool wordt afgetrapt. Welkom bij het nieuwe abnormaal. Het is niet anders, maar het doet zeer. Daarom serveren we hieronder een menu vol manieren om in elk geval niks van de wedstrijd te hoeven missen.

21 oktober 2020 - 09:10
Tv Tip 1200
Deze bal gaat eindelijk weer rollen in de Johan Cruijff Arena. © Pro Shots

We zijn best benieuwd hoe jij de wedstrijd thuis voor de buis gaat volgen. Ga je zelf wapperen met een theedoek, als je de Champions League-hymne door je speakers hoort schallen? Als je gewend bent om Ajax in het stadion te kijken, dan zal het effe flink aanpassen zijn. Misschien ook voor je huisgenoten...

Ajax - Liverpool wordt op het open net live uitgezonden door SBS6. De zender begint om 20.30 uur met voorbeschouwen en schakelt stipt om 21.00 uur over naar de aftrap. Heb je zin in de nabeschouwing? Die begint om 23.00 uur.

Het kan ook zijn dat je uitkijkt naar commentaar van Sierd de Vos. Of juist helemaal niet, dat is voor iedereen anders. Je houdt ervan of je vindt het vreselijk. Maar voor mensen met een abonnement op Ziggo Sport valt er in elk geval wat te kiezen, want ook de hoofdsponsor van Ajax zendt het duel natuurlijk uit.

Het kanaal Ziggo Sports Voetbal schakelt pas vijf minuten voor de aftrap in, om precies 20.55 uur dus. Dan begint El Sierd als vanzelf te ratelen.

Heb je geen televisie in de buurt, dan is het goed te weten dat je gebruik kunt maken van Ziggo Sport Go. Voor een inleg van 3,99 euro kun je de wedstrijd dan streamen naar je mobiel, tablet of computer. De stream start vijftien minuten voor de aftrap en stopt pas ruim na afloop. Bestellen kan hier.

Zit je in de auto of elders waar je geen scherm hebt? Dan kan luisteren ook. Ajax Radio is hier te volgen en natuurlijk kun je ook afstemmen op de mannetjes van NPO Radio 1. Kijken zonder beeld en met radioverslag kan zenuwslopend spannend zijn en het enthousiasme van de verslaggevers spuit vaak nog net niet door je speakers.

En verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We doen verslag via deze website, Instagram, Twitter en Facebook.

Wil je vooraf al iets luisteren omdat je het al niet meer houdt van de spanning? Dat kan ook. Check daarvoor de derde aflevering van onze podcast. Daarin beschouwen we natuurlijk ook voor op Ajax - Liverpool.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >