Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kwartet ballenjongens/-meisjes gezocht voor Ajax - Panathinaikos!

Het is al bijzonder dat Ajax aantreedt in het Olympisch Stadion, maar het kan voor jou helemaal een bijzondere avond worden! We zijn namelijk op zoek naar vier ballenjongens of -meisjes die ervoor willen zorgen dat er een beetje tempo in het spel blijft tijdens Ajax - Panathinaikos.

11 juli 2019 - 16:23
balolyajapancar

Het oefenpotje tussen de Ajacieden en de Grieken wordt maandag 22 juli (aftrap 19.00 uur) gespeeld en nog wel op heilige grond ook! Ajax vierde grote successen in het Olympisch Stadion, al heb jij dat als je lid bent van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) misschien hooguit meegekregen op basis van oude video's.

Dat maakt niet uit, want je voelt dat het Olympisch Stadion een bijzondere plek is zodra je er binnen stapt. En het wordt al helemaal speciaal als je de afsluitende oefenwedstrijd richting seizoen 2019/2020 zo'n beetje vanaf het veld kunt meemaken! In ruil hiervoor moet je af en toe een bal teruggooien. Prima deal, toch?

Lijkt dit jou wat? Doe dan mee aan onze prijsvraag! We hebben plek voor vier winnaars en, zoals aangegeven, moet je wel lid zijn van Ajax Jonge Schare om in aanmerking te komen.

Meedoen aan de prijsvraag kan tot en met maandag 15 juli. Die dinsdag zoeken we direct contact met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax heeft nog niet superlang geleden echte Europese wedstrijden tegen Panathinaikos gespeeld. Wat was toen de uitslag van het thuisduel?

[gravityform id="314" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >