Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax, don’t worry! En zingen verandert in juichen!

Het ene optreden in de rust is het andere optreden niet. Ky-Mani Marley komt met stip binnen op de hitlijsten in de Johan Cruijff Arena. De ‘zoon van’ zorgde er tijdens de rust voor dat het sfeertje omsloeg en de 1-0 van Nicolas Tagliafico maakte het feest compleet.

20 september 2018 - 11:58

Het duurde eventjes voordat het Europese avondje in volle glorie loskwam. Het was fijn om de welbekende hymne van de Champions League te horen, maar daarna verliep het wat moeizamer dan gewenst. Zowel op als naast de tribunes.

Gelukkig werd dit goedgemaakt. En hoe! Dubbel en dwars als omschrijving doet de sfeer tijdens de tweede helft tekort. Het optreden van Ky-Mani diende als kickstart en vanaf de tribunes gebeurde de rest. Het was prachtig om te zien wat er gebeurde.

Zonder beelden geloof je het wellicht niet, dus is het tijd om de video erbij te pakken. Ky-Mani zette ‘Three Little Birds’ in en de F-side zong het lijflied af. Dat was tenminste het plan. Het plan moest alleen gewijzigd worden.

En wel om de best denkbare reden: Tagliafico zorgde er in de 46ste minuut voor dat Ajax op voorsprong kwam tegen AEK. Juichen verdient altijd voorrang. Het was heerlijk, check bovenstaande video van Ventos maar!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >