Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Songs Marley inspireren Ajax op heerlijk Europees avondje!

Het duurt soms eventjes voordat je krijgt wat je wilt. Maar als het dan zo ver is, maakt dit alles in één klap goed! Precies dat is wat er gebeurde tijdens Ajax - AEK Athene (3-0). Het kwam iets later op gang, maar het werd alsnog een heerlijk Europees avondje! Dit keer inclusief drie punten!

20 september 2018 - 01:16
fotoscar-1

Het is leuk om te juichen in de voorronde en om het bereiken van de groepsfase, maar als je weer bij de elite hoort, moet je wel laten zien dat je er hoort. Dat deed Ajax. Uiteindelijk. De eerste helft was het zoeken geblazen naar een juiste afstelling die niet direct werd gevonden.

Er werd ingegrepen. Natuurlijk, er wat tactisch het een en ander omgezet. Maar je voelde ook het sfeertje in de Johan Cruijff Arena veranderen. Dit gebeurde tijdens de rust, terwijl het spel stillag. De invloed van de liedjes die Ky-Mani Marley was niet te missen.

Ajax, don't worry! Zo luidde de boodschap waarmee de tweede helft werd begonnen. De supporters waren van plan 'Three Little Birds' zelf af te zingen, de tweede helft begon, maar het einde werd niet gehaald. Er moest gejuicht worden! Dankzij Nicolas Tagliafico!

En als we kunnen juichen, dan doen we dat. Meerdere keren zelfs. Drie keer in totaal. Zo'n heerlijk Europees avondje kan dus ook in de tweede helft gestalte krijgen. Het gebeurt niet vaak, maar nu wel. Prima, wij doen het ervoor! En nu door!

De foto's zijn van Ajax Life, De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, stem dan op jouw Ajacied van de Wedstrijd! We kunnen ons goed voorstellen dat je kiest voor Tagliafico, maar misschien stem je wel op iemand anders. Het mag allemaal. Stemmen doe je op onze speciale wedstrijdpagina!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >