Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Bereid je voor op nieuwe flitsverkoop losse CL-duels!

Het is aftellen geblazen, want woensdag om 10.00 uur zijn leden van SV Ajax aan de beurt. We hebben het hier natuurlijk over de start van de losse kaartverkoop voor de thuisduels in de Champions League. Het komt wederom neer op flitsverkoop.

11 september 2018 - 17:39
flitscar
Juich jij woensdag ook zo als je een kaartje hebt gescoord? © Pro Shots

De 42.000 passe-partouts waren binnen de kortste keren aan de man gebracht en het gaat niet lang duren of ook de losse kaartjes zijn uitverkocht. Seizoenkaarthouders hebben dinsdag alleenrecht, woensdag krijgen SV Ajax-leden aankooprecht.

Als het niet is gelukt om een passe-partout aan te schaffen, ga je in de herkansing op voor losse kaartjes voor de duels met AEK Athene, Benfica en Bayern München. We hebben even gespiekt op het platform voor kaartverkoop en AEK lijkt de minst populaire van de drie.

Deze observatie geldt voor het moment van schrijven. Het kan later dus alweer anders zijn en woensdag om 10.00 uur al helemaal. In theorie is het mogelijk voor meerdere wedstrijden kaartjes in je winkelwagentje te stoppen en vervolgens af te rekenen, maar of dit in de praktijk ook blijkt?

Dat is lastig te zeggen! De vraag is ook woensdag ongetwijfeld weer enorm, het aanbod beperkt. Als het je lukt om losse kaartjes te kopen voor meerdere wedstrijden, verdien je van ons alle complimenten! Overigens is sprake van een-op-een verkoop: een kaartje per wedstrijd per barcode.

We gaan ons nu niet wagen aan een schatting van hoeveel kaartjes er nog beschikbaar zijn. Wel kunnen we kwijt dat de meeste kaartjes beschikbaar zijn op de lange zijden, zowel op de eerste als tweede ring. Rond de perstribune zijn bijvoorbeeld wat vrije stoelen, aan de overkant naast het uitvak net zo goed.

Ook de moeite waard: check de vakken 424 en 425. Op deze vakken lijken nog de meeste stoelen beschikbaar. We komen op 424 zelfs goedkopere kaartjes tegen omdat het hier slechtzichtkaarten betreft. Je hebt hier minder goed zicht op het veld, bijvoorbeeld door een stang, en daar staat wat korting tegenover.

We kunnen het niet vaak genoeg benadrukken, maar zorg dat je woensdag om 10.00 uur scherp bent. Zit klaar, klik snel, reken af. Wie weet lukt het dan een Europees avondje mee te pikken in de groepsfase van de Champions League, veel succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >