Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Terugkeer Blind bij Ajax lijkt slechts kwestie van tijd

De terugkeer van Daley Blind naar Amsterdam lijkt steeds dichterbij te komen. De Telegraaf heeft het zelfs over ‘binnen 48 uur rondkomen’ en een contract van drie of vier jaar.

12 juli 2018 - 10:02
UsershyraDesktopajax_dataimagesa4a22ca4241b5733241db4f5117264e7_normal
Zien we Blind straks weer in de Arena? © Pro Shots

De deal zou bekrachtigd moeten worden, nog voordat Blind met Manchester United afreist naar Amerika voor een trainingskamp.

Ajax lijkt er veel aan gelegen om de overeenkomst voor die tijd rond te maken zodat de Amsterdammer niet met United mee hoeft in het vliegtuig naar de US of A, maar een enkeltje naar zijn geboortestad kan boeken. Dat lezen we in de wakkere krant.

De duels met Sturm Graz (25 juli en 1 augustus) naderen met hoge snelheid en dus is het zaak om rap te handelen, al kun je je afvragen of die belangrijke wedstrijden voor Blind niet net even te vroeg komen. De beoogde aanwinst is pas net in training en heeft, behoudens een paar potjes met Oranje, al een poosje geen wedstrijden op hoog niveau gespeeld.

Mocht het Ajax lukken om de 54-voudig international te contracteren, dan haalt het, na het binnenhengelen van Dusan Tadic, weer een knappe truc uit. De ervaren Ajacied kent het klappen van de zweep, is op meerdere posities bruikbaar, kent het Ajaxspelletje als geen ander, heeft spelinzicht en geeft de jonge ploeg van Erik ten Hag direct een enorme kwaliteitsimpuls.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >