Als je een kaartje koop, zie je ook de vlagrenner in levende lijve! © De Brouwer

Ben jij lid van de Supportersvereniging Ajax? Dan moet je nu goed opletten! De kaartverkoop voor alle thuiswedstrijden in de eredivisie van de eerste seizoenshelft gaan om 10.00 uur in de verkoop. Hier valt ook de klassieker onder, dus onderneem actie als je bij Ajax - Feyenoord wilt zijn!

Het is alweer een paar jaar vaste prik dat Ajax twee momenten hanteert waarop thuisduels in de verkoop gaan: zomers en 's winters. Het zomerse moment is vandaag aangebroken, als je tenminste bent aangesloten bij SV Ajax.

Je kunt vandaag met voorrang kaartjes kopen. Losse kaartjes zijn beschikbaar vanaf 26 euro, een kaartje voor de klassieker start op 42 euro. Aangezien de seizoenkaarten uitverkocht zijn – we praten over iets van 42.000 stuks – zijn er niet veel losse kaartjes beschikbaar en doe je er verstandig aan om nu in actie te komen!

Je kunt per clubcard voor de klassieker twee kaartjes kopen, voor de overige wedstrijden hoef je je waarschijnlijk niet druk te maken om het aantal kaartjes per clubcard omdat de regeling hier nog veel relaxter is. Maar nogmaals: als je zondag 28 oktober (aftrap 14.30 uur) Ajax wilt toejuichen tijdens de klassieker, regel dan nu dat je erbij bent!

Als je er nu achter komt dat je geen voorrang hebt tijdens de kaartverkoop en misgrijpt of bang bent mis te grijpen, zorg dan dat je je alsnog aansluit bij SV Ajax! Dan krijg je binnenkort wel voorrang tijdens de verkoop voor Europese wedstrijden en ben je mooi op tijd voor de winterstop, als Ajax hopelijk bovenaan staat en kaartjes voor de resterende thuisduels beschikbaar komen.

Reacties