Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

F-siders kunnen tweede kaartje kopen voor Ajax - Graz

Goed nieuws voor Ajacieden die op de F-side staan. Jullie kunnen vanaf nu een tweede kaartje kopen voor de belangrijke thuiswedstrijd tegen Sturm Graz. Een Europees potje in eigen huis is niet alleen belangrijk, maar ook tof. Zorg er dus voor dat je van de partij bent!

12 juli 2018 - 14:58
UsershyraDesktopajax_dataimages4752025b0cb634c9319281338b5c03cf_normal
Hopelijk wordt het volle bak met een goed sfeertje! © Sjoerd Tullenaar

De kaartverkoop voor Ajax - Graz loopt al een tijdje en alle reguliere kaartjes zijn inmiddels bezet. Maar op de F-side zijn nog stoeltjes vrij en daarom is besloten vanaf nu toe te staan dat er twee kaartjes per clubcard kunnen worden gekocht.

Ook als je op de F-side staat, ga je het liefst met je vrienden naar het stadion en dat is op deze manier toch een stuk gemakkelijker. Voor de prijs hoef je het ook al niet te laten, aangezien een kaartje slechts 17,50 euro kost.

De wedstrijd wordt woensdag 25 juli gespeeld (aftrap 20.30 uur) en de belangen zijn groot. Als Ajax wint, kan het zich opmaken voor minimaal voor extra Europese wedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Dit heeft ermee te maken dat de club bij winst zeker is van het spelen van Europa League.

Kortom, wij weten het wel. Jij ook? Tot de 25ste!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >