Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Hoe SV Ajax omgaat met persoonsgegevens

De afgelopen dagen zagen jullie veel mails en meldingen voorbij komen van organisaties die aangaven dat ze persoonlijke gegevens serieus behandelen. Wij deden dat ook voor 25 mei al, zo netjes mogelijk omgaan met de informatie die we van jou hebben. En dat blijven we in de toekomst ook doen.

15 juni 2018 - 17:03
UsershyraDesktopajax_dataimagesbffc2b0056e6ead8c2065d19fe90dc99_normal
We gaan netjes om met jullie gegevens, zoals het hoort. © De Brouwer

Als je interesse hebt in hoe wij omgaan met jouw gegevens, neem dan even de tijd om ons privacy statement door te lezen. Het is een behoorlijke lap tekst, maar de kern is dat wij als vereniging daarmee niet meer doen dan nodig is om jouw lidmaatschap goed te kunnen beheren of je van gevraagde informatie te voorzien.

Je kunt in de privacyverklaring ook zien met wie wij een bewerkersovereenkomst hebben. Deze zogenaamde derde partijen houden zich aan dezelfde regels als SV Ajax, dus daar kan niet veel mis gaan. Wat we online doen, zoals alleen anonieme gegevens gebruiken in Google Analytics, kun je tevens nalezen.

Voor de liefhebbers hebben we naast ons privacy statement een disclaimer op ajaxlife.nl. Hoe gaan wij om met beeldmateriaal en hoe zorgen we met z’n allen dat het reageren op de site sportief blijft? Antwoorden daarop staan in de disclaimer.

Oh ja, we hebben ook nog wat nieuws. Voor onze evenementen en prijsvragen hebben we nieuwe algemene voorwaarden opgesteld. Belangrijk als je bijvoorbeeld meedoet aan een van onze Ajax Kids Tours of te gast bent bij Café Ajax Life.

Mocht je toch nog vragen hebben over ons privacy statement, onze disclaimer of over andere dingen die jij belangrijk vindt in verband met jouw persoonsgegevens, mail dan naar organisatie@svajax.nl.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >