Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

We zoeken ballenjongens en vaandeldragers bij Ajax - VVV!

We zoeken weer ballenjongens- en meisjes voor de wedstrijd tegen VVV-Venlo op donderdagavond 19 april. En oh ja, we hebben ook nog plek voor acht vaandeldragers!

04 april 2018 - 14:55
UsershyraDesktopajax_dataimages623c7f23c8466b9b519ab65d1f4008aa_normal

Ja, je leest het goed. Ajax speelt tegen de ploeg uit Venlo op een doordeweekse avond. Beide ploegen trappen af om 20.45 uur, dus het wordt een latertje. Als ballenjongen of -meisje sta je dan, net als de spelers, in de startblokken. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en VVV-Venlo. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars dit lid zijn van Ajax Jonge Schare (13 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot dinsdag 10 april, 13.00 uur. We nemen contact op met de winnaars!

Prijsvraag: Wat was de uitslag van de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo dit seizoen en wie waren de doelpuntenmakers?

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag. 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >