Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Training, hik... kijken in de Allianz Arena

Na een dag vol vertier in de enorme biertenten van het Oktoberfest was het in de avonduren tijd voor serieuze zaken: omwisselen en training kijken. We hebben foto's!

02 oktober 2018 - 00:41
1200-8
Deze Ajacied is rechtstreeks vanuit de biertent naar de training gegaan. Prima hoedje! © Ajax Life

Maar liefst 3739 Ajaxsupporters bevolken dinsdagavond het uitvak van de Allianz Arena, ergens in de hoge nok van het drie ringen tellende stadion.

Een deel van die supporters genoot maandag al met volle teugen van het Oktoberfest. We kwamen overdag meerdere groepen Ajacieden tegen die zich het gerstenat prima lieten smaken en de sfeer was uitstekend. Zie ook ons eerdere fotoverslagje.

Toen de laatste pullen leeg op tafel werden gezet, kon koers worden gezet richting het onderkomen van FC Bayern München. Eerste doel: omwisselen en met een wedstrijdkaartje op zak de tribunes beklimmen om de laatste training van Ajax te volgen.

We zagen Frenkie de Jong apart van de groep wat loopoefeningen doen. Al snel hield hij het voor gezien. De middenvelder ging voortijdig naar binnen. Het lijkt ons onwaarschijnlijk dat Frenkie een rol van betekenis speelt.

Terwijl de al aanwezige supporters volgden wat er zoal tijdens de training gebeurde, startte in Amsterdam de motoren van de SV Ajax-supportersbussen. Twee met Ajacieden volgeladen dubbeldekkers rijden de donkere nacht door en komen ruim op tijd aan in Zuid-Duitsland.

Veel anderen kiezen het luchtruim en landen dinsdag op Flughafen Franz Josef Strauß. Ook zij zullen vast nog wel een kijkje in de stad nemen, voordat om 21.00 uur de wedstrijd begint.

We hebben een foto-impressie voor jullie in elkaar gezet. Check de plaatjes hieronder. Proost!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >