Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Eerste Ajacieden proosten erop los tijdens Oktoberfest!

Er klonk groot gejuich op na het verrichten van de loting voor de Champions League. Nog niet eens zozeer omdat Ajax was gekoppeld aan Bayern München, maar wel toen bleek dat de uitwedstrijd zou worden gespeeld tijdens het Oktoberfest. Na het checken van deze foto's snap je het gejuich!

01 oktober 2018 - 17:24
proostcar

Het is een stukkie rijden naar München, maar best prima te doen. En als je weet dat het Oktoberfest gaande is, krijg je er ook iets voor terug. De eerste Ajacieden zijn ruim voor de aftrap al gearriveerd en ze komen niet om bijtijds om te wisselen of de training te bekijken, zullen we maar zeggen.

Nee, die Ajacieden zijn van de partij om een biertje te drinken. Om 'ein Prosit!' te doen. Lekker aan een lange tafel zitten en een pulletje bestellen. Of twee. Of drie. Of, nou ja, totdat je niet meer kan of weet dat je grens in zicht komt. Het moet uiteraard wel een beetje leuk blijven.

De afvaardiging van Ajax Life deed aan keiharde onderzoeksjournalistiek en mengde zich in het feestgedruis. Dit alles in het kader van een stukje voorpet naar de mensen toe. Oh ja, er staat vanavond een bezoekje aan de Allianz Arena gepland.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >