Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Mascottes voor Ajax - PEC Zwolle gezocht!

De eerste overwinning is binnen. Maar we willen natuurlijk meer, veel meer. Bijvoorbeeld drie punten bij de volgende thuiswedstrijd. Die staat voor zaterdag 9 september op het programma, PEC Zwolle is de tegenstander. En jij kunt erbij zijn als mascotte!

21 augustus 2017 - 16:15
UsershyraDesktopajax_dataimages973e7d3deee9c9b37c22d680f4ff5826_normal
Wie weet loop jij straks wel met een van de Ajacieden het veld op. © De Brouwer

PEC komt dus over een kleine drie weken op bezoek in de Johan Cruijff Arena, de wedstrijd begint om 20.45 uur. Vlak voor de aftrap mogen zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar) van de Ajax Kids Club als mascotte met een speler van Ajax het veld op.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met Lucky het veld op. In het formulier hieronder kun je ook aangeven bij welke leeftijdsgroep je hoort.

Om kans te maken, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag

Deze prijsvraag is gesloten

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >