We hebben de Ajax Kids Club nog leuker gemaakt. Als 1-jarige wil je iets anders dan als je 11 jaar bent. Daarom worden de leden van de Kids Club verdeeld over vier leeftijdsgroepen. Als je nu lid wordt, krijg je een cadeaubon van 10 euro voor de online Ajax Fanshop.

Een paar van de voordelen:

 • Baby (0-1 jaar): een evenement met leeftijdgenootjes, een cadeautje
 • Debutantje (1-4 jaar): 25 procent korting op Arena Stadiontour, evenement met leeftijdsgenootjes
 • Dribbelaartje (4-6 jaar): loop het veld op als mascotte van Lucky, een knutselboek
 • Ajaciedje (6-13 jaar): 4x per jaar Ajax Kids Clubblad, een zomer-doe-boek, loop het veld op als mascotte van de spelers

Kijk voor meer voordelen hiernaast (computer), hieronder (telefoon, tablet) of klik hier.

Ja, ik maak mijn kind lid van de Ajax Kids Club vanaf 5 euro

Op dit moment kun je profiteren van een mooie korting op het lidmaatschap, omdat het seizoen nog maar een paar maanden duurt. Het lidmaatschap voor een volledig seizoen tot 4 jaar kost 15 euro en voor de rest van dit seizoen betaal je slechts 5 euro. Van 4 tot 13 jaar betaal je voor een volledig seizoen 20 euro en betaal je nu 7,50 euro.

Persoonlijke gegevens van het nieuwe lid
Geboortedatum
Geslacht

Lidmaatschap Ajax Kids Club

 • Als ik vragen heb over het lidmaatschap waar kan ik dan terecht?

  Op de site worden al veel vragen beantwoord, daarnaast kun je altijd mailen naar kidsclub@ajax.nl of bellen naar 0900-2322529, optie 5.

 • Wat kosten de lidmaatschappen?

  Het babylidmaatschap en de Debutantjes kosten 15 euro per seizoen. Het lidmaatschap van de Dribbelaartjes en de Ajaciedjes kost 20 euro per seizoen. 

 • Als ik lid word, wanneer ontvang ik dan het welkomstcadeau en mijn clubcard?

  Het welkomstpakket, met het welkomstcadeau en je clubcard, wordt binnen twee weken verstuurd.

 • Word ik automatisch in de juiste groep geplaatst?

  Ja, op basis van jouw geboortedatum zal je direct in de bijbehorende leeftijdsgroep geplaatst worden.

 • Welk lidmaatschap hoort bij welke leeftijd?

  De Ajax Kids Club is opgedeeld in vier leeftijdgroepen. Het babylidmaatschap is er voor kinderen tot 1 jaar, de Debutantjes voor kinderen van 1 tot 4 jaar, de Dribbelaartjes voor kinderen van 4 tot 6 jaar en de Ajaciedjes is er voor de kinderen met de leeftijd van 6 tot 13 jaar.

 • Waar kan ik de algemene voorwaarden vinden?

  Bij het afsluiten van het lidmaatschap ben je akkoord gegaan met de algemene voorwaarden. Het kan zijn dat je deze nog eens wil doorlezen. De algemene voorwaarden kun je hier bekijken.

 • Wat houdt de verlaagde contributie precies in?

  Omdat het de laatste maanden van het seizoen zijn hebben we de contributie verlaagd. Dit betekent dat je korting krijgt bij het afsluiten van het lidmaatschap. Wanneer het lidmaatschap automatisch wordt verlengd in juni 2017, betaal je het contributiebedrag voor een volledig seizoen.

 • Kan ik ook lid worden als ik in het buitenland woon?

  Als je in het buitenland woont, kun je ook lid worden van de Supportersvereniging Ajax. Kijk hier voor meer informatie en het inschrijfformulier.

 • Wordt mijn lidmaatschap automatisch verlengd?

  Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd, tenzij je tijdig hebt opgezegd. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot 30 juni. Let op: de automatische incasso vindt namens de Supportersvereniging Ajax medio juni plaats onder de naam SV Ajax, uitgevoerd door Buckaroo Stichting Derdengelden. Enkele dagen voor de incasso plaatsvindt, ontvang je hiervan bericht in je online betaalomgeving.

 • Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

  Je lidmaatschap kun je opzeggen via dit opzegformulier. Je dient voor 1 mei van enig jaar op te zeggen.

 • Wanneer ontvang ik mijn clubcard?

  Je clubcard aanvragen duurt gemiddeld 3 à 4 weken (je aanvraag moet namelijk ook nog even langs de KNVB). Zodra wij jouw contributie hebben ontvangen, kun je de status van jouw clubcard bekijken via Mijn Ajax. Zodra op de site je barcode is weergegeven, kun je ook gewoon kaarten voor Ajaxwedstrijden kopen.

 • Wat is Mijn Ajax?

  Via Mijn Ajax kun je zelf altijd de status van je (seizoen)clubcard bekijken, je seizoenkaart(en) verlengen, je gegevens aanpassen, je barcode opvragen en wedstrijdkaarten kopen.

 • Ik ben net lid geworden en heb nog geen clubcard gekregen. Toch wil ik een kaartje kopen voor een wedstrijd. Kan dat?

  Dat kan zeker. Ongeveer twee dagen nadat je je hebt ingeschreven, kun je alvast de barcode van je clubcard terugvinden op Mijn Ajax. Met die barcode kun je gewoon kaarten bestellen. 

 • Wat gebeurt er als ik te oud ben voor de Ajax Kids Club?

  Word je tijdens het lopende seizoen dertien jaar, dan maak je in de zomer een transfer van Ajax Kids Club naar Ajax Jonge Schare. Het eerste jaar betaal je nog hetzelfde bedrag als voor Ajax Kids Club (17 euro per jaar), daarna ga je de normale prijs voor Ajax Jonge Schare betalen (26,50 per jaar, of als gezinslid 17,50 euro). Je wordt hierover geïnformeerd in het jaar dat je 13 jaar wordt.