Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Kids Club: Win kaartjes voor Ajax - Groningen en Ajax - PEC!

De prijsvragen voor kaartjes bij thuiswedstrijd gaan dit seizoen iets anders dan je gewend bent. We verloten vanaf nu in een keer kaartjes voor meerdere wedstrijden. Bij de eerste prijsvraag kun je kaartjes winnen voor Ajax - FC Groningen en Ajax - PEC Zwolle!

31 juli 2017 - 13:53
UsershyraDesktopajax_dataimages4d40abe71177abc0661141c08001f8ca_normal
Leg je pet, sjaal en vlag maar klaar, wie weet mag je binnenkort naar de Arena! © De Brouwer

De Groningers komen zaterdag 19 augustus op bezoek in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is om 19.45 uur. De wedstrijd tegen PEC Zwolle staat voor 9 september op het programma, dan wordt er om 20.45 uur afgetrapt.

Voor beide wedstrijden verloten we twee setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 12 jaar). Om kans te maken op prijzen moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Je kunt meedoen tot en met 6 augustus.

In het formulier kun je aangeven of je voor beide wedstrijden kans wilt maken of voor een van de twee. Kies je voor die eerste optie, dan heb je meer kans om te winnen.

Ben je nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan de prijsvraag? Sluit je dan snel aan bij de Ajax Kids Club! Dat kan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je een lidnummer en kun je meedoen.

Prijsvraag

Welke speler van FC Groningen werd vorig seizoen door Ajax aan PEC Zwolle verhuurd?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >