Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Kids Club: Mascottes voor Ajax - OGC Nice gezocht!

Het lijkt allemaal nog ver weg en vanwege de gebeurtenissen rond Appie Nouri dwalen onze gedachten nog wel eens af. Maar het nieuwe seizoen gaat bijna beginnen. De eerste thuiswedstrijd van Ajax is tegen OGC Nice en wij zijn op zoek naar mascottes!

17 juli 2017 - 15:38
UsershyraDesktopajax_dataimages4710c0747f3de8b852549d1f6e8850e5_normal
Mascotte zijn is spannend, maar vooral ook heel leuk! © De Brouwer

We hebben vorig seizoen gemerkt hoe bijzonder Europese wedstrijden in de Johan Cruijff Arena kunnen zijn. En we hopen van harte dat er dit seizoen meer van dat soort avondjes volgen.

Het mooie is, jij kunt erbij zijn als Ajax het woensdag 2 augustus (aftrap 20.45 uur) opneemt tegen Nice. Wij mogen in totaal twaalf mascotteplekken verloten. Zes Ajaciedjes (6 t/m 13 jaar) mogen met een speler van Ajax het veld op, zes andere Ajaciedjes met een speler van Nice.

In het formulier hieronder kun je aangeven of je alleen met een Ajacied het veld op wilt of dat het je niet uitmaakt. Kies je voor die laatste optie dan maak je meer kans.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Die winnaar gaat met Lucky het veld op. In het formulier hieronder kun je ook aangeven bij welke leeftijdsgroep je hoort.

Om kans te maken op een van de prijzen moet je ook nog een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 23 juli meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je bovendien twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf, één voor iemand anders.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen enkele werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag

Welke bekende Italiaanse speler staat er in de spits bij OGC Nice?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >