Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

SV Ajax-leden kunnen dinsdag kaartje kopen voor Lyon-uit

De kaartverkoop voor de uitwedstrijd tegen Olympique Lyon kan wel een oppepper gebruiken. Er zijn pas 1400 kaarten verkocht, waarmee het uitvak voor de helft is gevuld. Leden van de Supportersvereniging Ajax zijn dinsdag aan de beurt.

01 mei 2017 - 17:50
UsershyraDesktopajax_dataimagese19426d02d365cf01cbe42792687af6c_normal
Volle uitvakken zijn de beste uitvakken. © De Brouwer

Europese uitwedstrijden op Franse bodem gaan altijd gepaard met veel gedoe en op een lijstje met stedentrips scoort Lyon vaak ook niet bijster hoog, maar we praten hier dus wel over de eerste halve finaleplaats voor Ajax in twintig jaar tijd.

Met andere woorden: kom op dan! De teller verkochte kaarten staat momenteel zo rond de 1400, terwijl er 2800 welkom zijn in het Parc Olympique Lyonnais. Er zijn nog genoeg betaalbare vluchten, SV Ajax organiseert een busreis en zelf sturen is ook nog te doen.

Een kaartje voor Lyon - Ajax kost 55,50 euro en dinsdag om 10.00 uur kunnen ook leden van SV Ajax ervoor zorgen dat ze van de partij zijn. Doe dit vooral! Hopelijk duurt het niet nog eens twintig jaar voordat Ajax zo ver komt, maar je weet nooit hoe lang we weer moeten wachten.

SV Ajax-leden zijn dus dinsdag aan de beurt om een kaartje te kopen, woensdag krijgen de houders van ‘gewone’ clubcards aankooprecht. Je kunt alleen een kaartje kopen als je een eigen barcode hebt, een kaartje is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar.

De verkoop stopt 3 mei om 23.59 uur. Inderdaad, tegen die tijd is de uitslag van de heenwedstrijd bekend. Al hopen we eigenlijk dat het voor die tijd allang is uitverkocht.

Voor het uitduel met Schalke 04 liep het storm en het gaat nu toch echt om een halve finale, koop die kaart! Klik hier voor de uitgebreide verkoopinfo.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >