Ook de tweede bus zit al vol, nu het uitvak nog. © De Brouwer

De verkoop voor het uitvak gaat – gek genoeg – niet eens zo hard, maar met onze busreis gaat het prima. Het loopt zelfs zo goed dat de Supportersvereniging Ajax een derde bus laat rijden naar het uitduel met Olympique Lyon. Een retourtje kost 80 euro.

Update: ook de derde bus zit vol!

Ajax staat voor het eerst in twintig jaar weer eens in de halve finales van een Europees toernooi, maar zo’n beetje halverwege de verkoop zit het uitvak pas halfvol. De teller staat op zo’n 1400 kaarten, terwijl Europese uitkaarthouders al aan de beurt waren.

SV Ajax-leden kunnen de teller verder laten oplopen en getuige de populariteit van de busreis naar Lyon hebben ze goede zin! De eerste en tweede bus zijn inmiddels gevuld en daarom hebben we besloten een derde bus te laten rijden.

Er zijn op het moment van schrijven nog 38 stoelen vrij. Reken er maar op dat dit het wel is en dat het ook de laatste 38 stoelen zijn. We vertrekken woensdag de 10e, op de avond voor de wedstrijd in het Parc Olympique Lyonnais, en vertrekken kort na het laatste fluitsignaal weer.

Als je graag naar de uitwedstrijd wilt en vervoer zoekt, hebben wij voor 80 euro de oplossing! Dat is de prijs voor leden van SV Ajax, als niet-lid betaal je 90 euro. We rijden royal class en dus heb je voldoende beenruimte.

We nemen geen Ajacieden mee die niet in bezit zijn van een kaartje voor de wedstrijd. Dit kaartje moet je los aanschaffen. Als je een SV Ajax-clubcard hebt, kun je dinsdag om 10.00 uur een kaartje kopen. Iedereen met hoger aankooprecht kan dit nu al doen.

Klik hier om je busreis te boeken! Als je wilt boeken, moet je je wel eerst even registreren in onze webshop, dat kan hier. Dit is handig met het oog op betalen.

Reacties