Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Gekkenhuis op de tribune en na verlaten van het uitvak

Wat een ontlading! Wat een feest! Schalke 04 - Ajax is zo'n wedstrijd waar je het twintig jaar later nog over hebt. De 2700 Ajacieden die het geluk hadden dat ze in het uitvak stonden zullen het helemaal nooit, nooit vergeten. Het zijn dan niet de momenten op het veld die worden onthouden, maar het feest vanaf de 110e minuut én ver daarna.

21 april 2017 - 11:05

Want het feest ging nog wel even door, ook nadat de supporters de tribune hadden verlaten. In het trappenhuis, op weg naar de bussen, overal was het feest! Wij van Ajax Life feestten mee en lieten tegelijkertijd de camera draaien.

Dat leverde bovenstaande video op. Meer video's vanuit en rond het uitvak vind je hier. En wil je horen hoe het uitvak na afloop mee schreeuwt met Three Little Birds? Dat kan hier.

Om het helemaal af te maken verwijzen we jullie ook nog graag door naar het fotoverslag. Jullie kunnen er vast net als wij geen genoeg van krijgen.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >