Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: zo mis je niks van thuisduel met Aston Villa

Ajax staat donderdag in de achtste finale van de Conference League tegenover Aston Villa. Er wordt om 18.45 uur afgetrapt in de Johan Cruijff Arena. Hier volgen wat tips om onze club goed te kunnen volgen.

05 maart 2024 - 15:45
Tvtipajaavl800
Er staat een mooi potje op het programma. © De Brouwer

Allereerst hou je Ajax in de smiezen via Veronica. Als je niks wil missen van de bespiegelingen vooraf, is het zaak dat je om 18.00 uur inschakelt. Omdat de zender ook het duel tussen Benfica en Rangers FC uitzendt, is de nabeschouwing beperkt. 

Liever ander commentaar? Dan kun je terecht bij ESPN 2. Ook bij deze zender geldt het principe van een lange voorbeschouwing – deze start zelfs een uur voor de aftrap – en een kortere nababbel. 

Aanbevolen
Maak kennis met Ajax’ tegenstander Aston Villa

Geen beeldscherm tot je beschikking? Geen zorgen! Bij Ajax Radio zitten ze klaar om jou op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen in Amsterdam. Luisteren doe je via JUKE, de Ajax-app of de website van Ajax. 

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! Wij van @ajaxlife houden je op de hoogte via deze site, X (voormalig Twitter), Instagram en Facebook.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >