Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Trouwe Ajacieden in uitvak worden tegen Sparta wederom niet verwend

Ajax kon op bezoek bij Sparta (2-2) opnieuw geen overwinning bijschrijven. De credits gaan dan ook vooral naar de dapp’re strijders in het uitvak. Ondanks alle ellende, blijven zij week in, week uit achter onze club staan.

Door Jordy Haak
18 maart 2024 - 11:14
Hoofdfoto Spaaja 1200
Bedankt voor de onvoorwaardelijke steun! © De Brouwer

In fotoverslagen serveren we graag plaatjes uit van juichende Ajacieden. Dat hebben we dit seizoen maar weinig kunnen doen. Ook op Het Kasteel viel er weer weinig te genieten, maar het uitvak verdiende wel een pluim voor de onvoorwaardelijke steun. Zelfs na de 2-0 van Arno Verschueren werd het volume nog maar eens opgevoerd.

Op het veld toonde Ajax weliswaar veerkracht door terug te komen tot 2-2, maar daar was alles wel mee gezegd. Weer geen overwinning. En een negatief clubrecord als het gaat om het aantal tegentreffers in een seizoen... Zucht, we worden er niet vrolijk van.

De foto’s hieronder zijn als altijd geschoten door De Brouwer. Wil je na het kijken van de plaatjes nog een (protest)stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd? Dat kan hier.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >