Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Train in meivakantie als Brobbey en Hato tijdens Ajax Clinic!

Heb jij altijd al willen trainen als een échte Ajaxspeler? In de meivakantie kun je dat weer volop meemaken met de Ajax Camps & Clinics. Check snel het programma en profiteer van korting via de Ajax Kids Club of Ajax Jonge Schare!

12 maart 2024 - 14:30
Camps Clinics 1200
Plezier en fanatisme! © AFC Ajax

Hoe tof is het om dezelfde oefeningen te doen als Brian Brobbey en Jorrel Hato? Juist ja, heel gaaf! Daarvoor moet je bij de Ajax Camps & Clinics zijn. 

Wat je kunt verwachten tijdens een clinic? Bijvoorbeeld techniekoefeningen, dribbelen en partijvormen. Te veel om op te noemen eigenlijk. Misschien kun jij straks wel net zo goed verdedigen als Hato of scoor je net zo makkelijk als Brobbey!

De programma’s zijn speciaal samengesteld voor kinderen vanaf zes jaar. Bekijk snel de website van Ajax Camps & Clinics voor meer informatie. Ze hebben een onwijs gevarieerd programma voor jongens en meiden. De clinics worden van maandag 29 april en met zaterdag 4 mei georganiseerd op De Toekomst en op verschillende locaties door het land.

Als lid van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) of Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) krijg je sowieso tien procent korting. Kijk dus maar snel of er iets voor jou tussen zit! 

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >