Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Strijd, passie en plezier tijdens Ajax Jonge Schare Zaalvoetbaltoernooi!

Speciaal voor onze leden van Ajax Jonge Schare organiseerden we een tof zaalvoetbaltoernooi. In Sporthallen Zuid te Amsterdam zagen we volop strijd en plezier. En schalen. Veel schalen!

25 maart 2024 - 10:21
ZVT 1200
Toch nog kampioensschalen in Amsterdam! © Pro Shots

Het werd een heerlijke dag vol voetbalplezier voor onze leden van 12 tot en met 17 jaar. Een voor een druppelden ze binnen, de meesten in Ajaxshirt. Sommigen hadden ook een introducé meegenomen, want voetballen met vrienden is gaaf.

En gaaf werd het, want wat een strijd werd er geleverd! De spelers van Ajax 1 konden er nog wat van leren. Heerlijke doelpunten, mooie trucs, veel branie, maar toch vooral dolle pret. En prijzen, dat ook. Voor de winnaars van het toernooi lagen schitterende kampioensschalen klaar.

Om te zien hoe geslaagd het evenement was, hoef je alleen maar ons fotoverslag te bekijken. De plaatjes zijn geschoten door Pro Shots. Volgend jaar weer? Zeker weten!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >