Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Raad aantal Ajacieden op Villa Park en win kaarten voor Ajax - Aston Villa!

Ajax speelt donderdag 7 maart om 18.45 uur thuis tegen Aston Villa. Een week later reist de ploeg af naar Villa Park. In deze zoekopdracht zijn al veel Ajacieden te vinden in het stadion van The Villans. Maar hoeveel? Met het juiste antwoord kun je kaarten winnen voor Ajax - Aston Villa!

29 februari 2024 - 16:42
Prijsvraag 1200
Hoeveel Ajaxspelers tel jij op Villa Park? © Ajax Life

Dat Ajax in de achtste finale van de Conference League staat, mag gerust een klein wonder worden genoemd. Maar goed, de ploeg klaarde de klus tegen FK Bodø/Glimt en werd in de volgende ronde gekoppeld aan Aston Villa. Een geweldige tegenstander.

Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je kans op een setje kaarten voor het thuisduel. En dus een Europees avondje voetbal in Amsterdam.

Wat je moet doen? We hebben een heuse zoekopdracht voor je gemaakt. Hoeveel Ajaxspelers zie je in Villa Park op de bewerkte foto?

Het juiste antwoord stuur je in via onderstaand formulier. Meedoen kan tot en met maandag 4 maart. Daarna krijgen de winnaars een mailtje!

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >