Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem alle algemeen directeuren van Ajax sinds 1998

Fijne Kroesdag allemaal! We hebben er lang op moeten wachten, maar Alex Kroes is eindelijk begonnen als algemeen directeur bij Ajax. Die functie bestaat sinds 1998. Kun jij iedereen opnoemen die sindsdien deze rol in Amsterdam vervulde?

15 maart 2024 - 13:17
Kroesquiz800
Welkom bij Ajax, Alex! © AFC Ajax

We moeten niet doen alsof Kroes de verlosser is, maar het is fijn dat er weer iemand aan het roer bij Ajax staat. Aan de nieuwe algemeen directeur de taak weer rust in de tent te brengen. Er liggen immers genoeg dossiers op de burelen van de Johan Cruijff Arena.

De functie van algemeen directeur bestaat sinds 1998, vanaf het moment dat Ajax naar de beurs ging. Sindsdien vulden twaalf mensen de rol in, soms op interim-basis. Weet jij wie er allemaal bestuurder waren in Amsterdam?

We zijn benieuwd of jij alle namen kunt opdreunen. We zijn dus ook op zoek naar de directeuren die slechts tijdelijk aan het roer stonden. Omdat het best een lastige opgave is, krijg je acht minuten de tijd. Succes! 

Wordt de quiz niet goed weergegeven? Ververs dan de pagina. Daarmee is het euvel vaak meteen verholpen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >