Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Doe mee met Fun Games bij Ajax - FC Twente!

Doelpunten maken in de Johan Cruijff Arena? Het kan als lid van de Ajax Kids Club! Ajax trapt op zondag 14 april om 16.45 uur af tegen FC Twente. Doe jij tijdens de rust mee met de Ajax Fun Games?

25 maart 2024 - 09:29
Fungamesajatwe800
Scoor jij op heilig gras? © De Brouwer

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek. Doelpunten maken en juichen in een volle Johan Cruijff Arena. Wie wil dat nou niet? De Fun Games vinden plaats tijdens de rust van het thuisduel met Twente.  

We zijn op zoek naar tien doelpuntenmakers die op het heilige gras van het Ajaxstadion willen scoren. Verder zoeken we natuurlijk ook twee leden die het tof vinden keeper te zijn. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt voetballen of keepen. 

Aanbevolen
Word mascotte bij Ajax - FC Twente!

Na afloop van de Ajax Fun Games doe je meestal een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. 

Om kans te maken op deze toffe prijs, moet je eerst het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 31 maart meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.

Prijsvraag: hoe heet de trainer van Twente?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >