Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij Ajax - FC Twente!

Ajax speelt op zondag 14 april om 16.45 uur een thuiswedstrijd tegen FC Twente. Natuurlijk trappen we niet af zonder mascottes! Ben jij erbij?

25 maart 2024 - 09:25
Masajatwe800
Misschien sta jij straks naast Hato of Sutalo. © De Brouwer

Het is serieus tof mascotte te zijn bij een wedstrijd van Ajax. Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met de Ajacieden de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Jorrel Hato of Josip Sutalo! En dat vlak voor de ontmoeting met Twente.  

We hebben plek voor negen Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speler of grensrechter het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt. 

Aanbevolen
Doe mee met Fun Games bij Ajax - FC Twente!

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén kaartje voor jezelf en één voor je begeleider. Tot slot ontvang je een mascottediploma. Klinkt goed, toch? Dat dachten wij ook! 

Om kans te maken op deze te gekke prijs, moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 31 maart meedoen. Daarna krijgen de winnaars bericht.  

Prijsvraag: welke oud-Ajacied speelt met rugnummer zes bij Twente?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >