Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax kan in Birmingham rekenen op vol uitvak!

De kans is groot dat Aston Villa-uit het laatste Europese tripje voor supporters is dit seizoen. Toch willen er allemaal bij zijn in Villa Park. Dat blijkt wel uit de kaartverkoop, want het uitvak in Birmingham is volledig uitverkocht!

07 maart 2024 - 08:38
Villa Park Uitverkocht 1200
We willen er allemaal bij zijn in Villa Park. © Pro Shots

Aston Villa en Ajax treffen elkaar op donderdag 14 maart om 21.00 uur (20.00 uur lokale tijd) voor de return. Het bordje uitverkocht werd donderdag aan de deur gehangen. De ploeg van John van ’t Schip wordt in de tweede stad van Engeland gesteund door 2109 Ajacieden. Fijn hoor, zo’n vol uitvak!

Zeker omdat Aston Villa-uit een wedstrijd is waar veel supporters toch watertandend naar uitkijken. Dat staat even los van de huidige sportieve prestaties. Het oude stadion van The Villans is prachtig om te bezoeken. Vraag dat maar aan Ajaxsupporters die dat in 2008 al een keer deden, toen onze club er speelde in het Uefa Cuptoernooi.

Daarbij verwachten we een hoop gezelligheid in de binnenstad van Birmingham. We komen snel met meer informatie over omwisselen en wat al niet meer. Voorpret is immers ook pret!

Nu is het echter vooral zaak om vooruit te kijken naar het heenduel met Aston Villa, donderdag om 18.45 uur. Deze wedstrijd wordt afgewerkt in een tot het laatste stoeltje uitverkochte Johan Cruijff Arena.

Aanbevolen
Met welke selectie ging Ajax in 2008 naar Villa Park?

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >