Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Quiz

Noem de laatste dertig spelers die namens Ajax debuteerden in Oranje

Brian Brobbey en Steven Bergwijn maken zich op voor een EK met het Nederlands elftal. Bergwijn debuteerde niet voor Oranje als contractspeler van Ajax. Brobbey daarentegen wel. Kun jij de laatste dertig spelers noemen die als Ajacied hun debuut maakten in Oranje?

10 juni 2024 - 09:12
Oranje Quiz 1200
Hij zit er al een tijdje niet meer bij. © Pro Shots

De spelers van Ajax zijn uitgewaaierd. Ze hebben allemaal interlandverplichtingen of zijn simpelweg op vakantie. Bondscoach Ronald Koeman riep slechts twee spelers van Ajax op voor het EK in Duitsland. Niet gek na zo'n seizoen. We zijn wel razend nieuwsgierig hoe Bergwijn en vooral Brobbey het gaan doen.

De opgave voor deze quiz is helder: noem de laatste dertig spelers die als Ajacied hun debuut maakten in het Nederlands elftal. We geven je acht minuten de tijd om alle namen hieronder in te vullen. Als hulplijn hebben we de jaartallen erbij gezet. Gewoon om je een klein beetje op weg te helpen.

Veel namen vul je vast zo in, maar wedden dat er een aantal vakjes leeg blijft…? Goed om te weten: bij het invullen van één achternaam, vul je direct drie vakjes! Dat schiet alvast lekker op.

Succes!

Wordt de quiz niet meteen goed weergegeven? Vernieuw dan de pagina. Meestal is het probleem dan verholpen.

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >