Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager bij Ajax - FK Vojvodina!

Mogen we even jullie aandacht? Mooi, want we hebben een serieus toffe prijsvraag voor je klaarstaan. We zijn op zoek naar vaandeldragers. En niet voor zomaar een potje... Jij kunt op het veld staan voorafgaand aan Ajax - FK Vojvodina!

02 juli 2024 - 16:27
Vaandels 1200
Op naar nieuwe avonturen in Europa! © De Brouwer

Staat donderdag 25 juli al met dikke stift in je agenda omcirkeld? Die avond komt FK Vojvodina uit Servië op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Om 20.30 uur gaat de bal rollen in deze belangrijke tweede voorronde van de Europa League. Als lid van Ajax Jonge Schare wil je daar natuurlijk bij zijn.

Nou, dat kan! En ook nog eens op bijzondere wijze. We zoeken namelijk acht vaandeldragers. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen zij het clublogo van Ajax. Je ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft.

Is dat alles? Oh nee, zeker niet. Er is meer! Als je klaar bent, ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Mooi, toch?

Om kans te maken op deze vette prijs, moet je het goede antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) kunnen meedoen tot en met zondag 14 juli. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: welke oud-Ajacied begon zijn profcarrière bij Vojvodina?


Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dus snel lid!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >