Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word vaandeldrager bij topper tussen Ajax en PSV!

Mogen we even jullie aandacht? Mooi, want we hebben een serieus toffe prijsvraag voor je klaarstaan. We zijn op zoek naar vaandeldragers. En niet voor zomaar een potje... Jij kunt op het veld staan voorafgaand aan Ajax - PSV!

16 januari 2024 - 14:15
Vaandeldragersajapsv800
Is dit gaaf of is dit gaaf? © De Brouwer

Staat zaterdag 3 februari al met dikke stift in je agenda omcirkeld? Die avond komt PSV op bezoek in de Johan Cruijff Arena. Om 20.00 uur gaat de bal rollen. Als lid van Ajax Jonge Schare wil je daar natuurlijk bij zijn. 

Nou, dat kan! En ook nog eens op bijzondere wijze. We zoeken namelijk acht vaandeldragers. Als de spelers het veld opkomen voor de aftrap, tonen zij de clublogo’s van beide ploegen. Je ziet al je helden van heel dichtbij, terwijl je de opkomst een bijzonder tintje geeft. 

Is dat alles? Oh nee, zeker niet. Er is meer! Als je klaar bent, ga je snel naar een plekje op de tribune om de wedstrijd te kijken. Je mag zelfs iemand meenemen. Mooi, toch? 

Om kans te maken op deze vette prijs, moet je het goede antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Leden van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) kunnen meedoen tot en met maandag 22 januari. Daarna nemen we contact op met de winnaars. 

Prijsvraag: noem de laatste zeven Ajacieden die in eredivisieverband tegen PSV scoorden in de Johan Cruijff Arena.

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid en profiteer van dikke korting met ons halfjaarlidmaatschap.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >