Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Jong Ajax - FC Dordrecht!

Heb jij zin in een leuk avontuur? Mooi! We zoeken namelijk leden van Ajax Jonge Schare die op maandag 29 januari om 20.00 uur ballenjongen of -meisje willen zijn bij het duel tussen Jong Ajax en FC Dordrecht.

11 januari 2024 - 11:08
Ballenjongensjajdor800
Als ballenjongen of -meisje heb je een belangrijke taak. © Pro Shots

Als ballenjongen of -meisje kun je alle aanstormende talenten van dichtbij bewonderen. Wie moet John van ‘t Schip in de gaten houden? Jij vertelt straks als eerste aan je vrienden of Tom de Graaff of Oualid Agougil al dicht tegen het eerste elftal aan zitten.  

Daarnaast heb je ook een belangrijke taak. Als ballenjongen of -meisje zorg je ervoor dat je de bal terugbezorgt bij een speler, wanneer deze over de lijn is gegaan. Zo blijft het spel soepel verlopen. Tussendoor geniet je natuurlijk van de wedstrijd. 

Aanbevolen
Win kaarten voor Ajax - RKC!

Moet je alleen naar De Toekomst komen? Zeker niet! Als winnaar krijg je twee wedstrijdkaartjes cadeau. Daarmee maak je je ouders, familieleden of begeleiders vast blij! En wat betreft vervoer is het voor jou misschien ook wel handig.     

Samengevat: we zoeken in totaal zes winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 15 januari. We nemen na het sluiten van de prijsvraag contact op met de winnaars.  

Prijsvraag: Jong Ajax won vorig seizoen in eigen huis met 4-1 van Dordrecht. Wie maakte twee doelpunten?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >