Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word ballenjongen of -meisje bij Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard!

Ajax Vrouwen speelt op zaterdag 27 januari om 16.30 uur thuis tegen Fortuna Sittard. Voor deze wedstrijd op sportpark De Toekomst zoekt Ajax naar ballenjongens en -meiden!

12 januari 2024 - 09:38
Ajax Vrouwen 1200
Als ballenjongen of -meisje zit je dicht op de actie! © Pro Shots

De taak van een ballenjongen of -meisje is een belangrijke. Jij zorgt dat de spelers snel weer een bal hebben als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt. Je moet dus scherp zijn op uitgespeelde ballen, maar tussendoor geniet je natuurlijk ook van de wedstrijd.

Heb je gewonnen, dan verzamel je een uur voorafgaand aan de wedstrijd bij het fietsenhok bij De Toekomst. Daar worden alle winnaars opgevangen en verder begeleid.

Aanbevolen
Win kaartjes voor Ajax Vrouwen - Feyenoord in Johan Cruijff Arena!

Is dat alles? Oh nee, zeker niet. Er is meer! Je mag zelfs twee mensen meenemen, want winnaars krijgen ook twee kaartjes voor de wedstrijd. Mooi, toch? Oh, en voor we het vergeten: natuurlijk wordt ook gezorgd voor een parkeerkaart voor P2 De Toekomst.

Om mee te kunnen doen aan deze prijsvraag, moet je lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 17 januari. De winnaars krijgen een dag later een mail.

Prijsvraag: in welk land is Ajaxspeelster Lily Johannes geboren?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van Ajax Jonge Schare? Word dan snel lid en profiteer van dikke korting met ons halfjaarlidmaatschap.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >