Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax Vrouwen - Feyenoord in Johan Cruijff Arena!

Ajax Vrouwen wacht op zaterdag 10 februari om 14.00 uur een bijzonder duel. De ‘Amsterdames’ nemen het dan in de Johan Cruijff Arena op tegen Feyenoord. Wie weet ben jij erbij, want in samenwerking met ABN AMRO mogen we kaartjes weggeven!

12 januari 2024 - 08:56
Winkaartenajafeyv800
De klassieker wil je meemaken. © De Brouwer

Dat Ajax Vrouwen voor dit belangrijke duel uitwijkt naar de Johan Cruijff Arena, is serieus tof. Een mooi moment voor de spelers, supporters en vrouwenvoetbal in het algemeen. Bovendien biedt het jou de mogelijkheid samen met familie en vrienden een wedstrijd in het mooiste stadion van Nederland te bezoeken. 

In samenwerking met ABN AMRO mogen we kaarten voor dit toffe duel weggeven. De hoofdsponsor van Ajax Vrouwen stelt liefst 250 setjes van twee kaarten ter beschikking. Klinkt goed, toch?

Om kans te maken op tickets voor de klassieker, moet je wel lid zijn van de Ajax Kids Club, Ajax Jonge Schare of Ajax Life. Verder moet je het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Deze loopt tot en met zondag 21 januari.

Prijsvraag: Ajax Vrouwen speelde vorig seizoen voor het eerst tegen Feyenoord in de Johan Cruijff Arena. Wat was de uitslag?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu vanaf 7,50 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >