Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaarten voor Ajax - PSV!

De thuiswedstrijd tegen PSV is in aantocht. Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare maak je kans op kaarten voor het duel met de ploeg uit Eindhoven.

22 januari 2024 - 15:58
Prijsvraag Ajapsv 1200
Steun jij Ajax in het stadion tegen PSV? © De Brouwer

De koploper van de eredivisie brengt op zaterdag 3 februari een bezoek aan Amsterdam. De bal gaat om 20.00 uur rollen in de Johan Cruijff Arena. Hoewel Ajax dit seizoen niet meestrijdt om de landstitel, brengt een duel met PSV altijd iets extra’s met zich mee. Daar wil je bij zijn, toch?

We hebben tien setjes kaarten liggen, waar jij als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare kans op maakt. Tof, want de Johan Cruijff Arena is al stijf uitverkocht. Omdat het een topduel betreft, hebben we de prijsvraag iets moeilijker gemaakt dan normaal.

Denk jij de oplossing te weten? Stuur het juiste antwoord dan in! Dat kan tot en met dinsdag 30 januari. Kort daarna nemen we contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: sinds de eeuwwisseling speelden Ajax en PSV 23 eredivisiewedstrijden tegen elkaar in Amsterdam. Hoe vaak scoorde Ajax in totaal in die duels?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >