Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Met hakken over de sloot in Deventer

Aanvoerder Steven Bergwijn vond dat Ajax zondag verdiend van Go Ahead Eagles won (2-3). Hij zei het echt. Wij weten echter vrij zeker dat de Ajacieden in het uitvak negentig minuten lang met samengeknepen billen stonden. Het fotoverslag!

15 januari 2024 - 11:37
GAE 1200
Eind goed, al goed in De Adelaarshorst. © De Brouwer

Bergwijn keek op ietwat bijzondere wijze terug op de confrontatie met Kowet, al noemde hij de zege wel zwaarbevochten. En zo was het ook. Doelman Diant Ramaj had het immers heel erg druk. Diverse malen wist hij zich te onderscheiden door de Amsterdamse meubelen te redden. Niet voor niets werd hij door veel supporters omschreven als Ajacied van de Wedstrijd.

Supporters in het uitvak werden getuige van een serieus spannend potje eredivisievoetbal in De Adelaarshorst. Waar Bergwijn van mening was dat Ajax soms goed voetbal liet zien, zagen zij vooral een ploeg die bij vlagen niet wist wat het met de bal moest. En overigens ook niet zonder.

Met Ramaj als uitblinker en Devyne Rensch als matchwinnaar liep het allemaal goed af op de zanderige grasmat van Go Ahead Eagles. Onze fotograaf De Brouwer liet zijn toestel continu flitsen. Dat levert onderstaande platen op.

Klaar met foto’s kijken? Stem dan hier op jouw Ajacied van de Wedstrijd. We kunnen wel raden wie dat is!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >