Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 6: Ajax is er altijd en overal

Als redactie gebruikten we de winterstop voor het maken van een themanummer: Ajax Lifestyle. Een editie vol clubliefde, loyaliteit en bijzondere verhalen. Een nummer waarvan je als Ajacied weer wat vrolijker wordt. Ajax Life 6 verschijnt vanaf vrijdag 12 januari, exclusief bij leden van SV Ajax. Een voorproefje!

10 januari 2024 - 22:25
Ajaxlifestyle800
De cover van onze lifestyle-editie! © Ajax Life

Eerst maar eens die bijzondere auto op onze cover. Geheel in clubkleuren met een ode aan Johan Cruijff. Wellicht heb je 'm wel eens op weg naar het stadion zien rijden. We spraken de eigenaren, die er sinds 1995 in rijden. Wat maken ze zoal mee achter het stuur? Een bijzonder verhaal over trots (en enige schaamte).

Het begrip lifestyle is behoorlijk breed. Daarom vroegen we Menno Pot een mooi verhaal te schrijven: Ajacied zijn als lifestyle.  Een verhaal waarin verleden en heden mooi samensmelten.

En verder dus veel persoonlijke verhalen. Zo lezen we wat de impact van Ajax Vrouwen heeft op Melvin Kaliey, fanatiek supporter van het eerste uur en vertellen voetbalouders Silla Boakye en Michael Asare Ofori hoe het is om met een Ajaxtalent (Micah Asare Ofori) te leven. “Soms is het een puzzel om op tijd bij Ajax te zijn,” zo lezen we. 

We gingen in Amsterdam-Noord op bezoek bij kunstenaar Henk Veen. Waar haalt hij zijn inspiratie vandaan, ook in deze sportief barre tijden?

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 6 en puzzel jezelf naar Ajaxschilderij!

Een heel ander verhaal tekenden we op in Gorinchem, waar we voormalig Miss Ajax José van der Heijden bezochten. Wat voor impact het kroonseizoen 1998/1999 op haar leven en is een Miss Ajaxverkiezing eigenlijk nog van deze tijd?

Zoals de kop boven dit stuk al stelt: Ajax is er altijd en overal. Zo ook in het straatbeeld. Een uitgebreide reportage over Ajax Street Art mocht dan ook niet ontbreken in dit nummer. Hoe zit het met de heldenverering in het Amsterdamse straatbeeld? 

Verder lees je verhalen over stijlicoon Ruud Krol, een bijzondere Ajaxbruiloft op de middenstip van De Meer, het Ajaxherdenkingsveld Westgaarde, keken we vanuit een verstopte Ajaxkroeg in de Johan Cruijff Arena naar Ajax - PEC Zwolle en nam Ajacied Gerrit ons mee naar zijn tatoeëerder, waar hij weer een stukje club op zijn lichaam liet vereeuwigen.

Dit (en veel meer) vind je op 84 pagina’s. Ajax Life 6 valt vanaf vrijdag 12 januari op de deurmat bij leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Wil jij het magazine ontvangen en profiteren van andere voordelen? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >