Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tips voor Ajacieden tijdens de voorjaarsvakantie!

De voorjaarsvakantie staat voor de deur. Tijd om te ontspannen en leuke dingen te ondernemen. Daarom zetten we wat tips op een rijtje. Zo voorzie je jouw vrije dagen van een fijn Ajaxsausje!

14 februari 2024 - 10:12
Tips Vakantie 1200
Lekker erop uit tijdens de vakantie! © Pro Shots

Korting op stadiontour
Ben jij benieuwd hoe de kleedkamer van Ajax, de spelerstunnel en de perszaal eruit zien? Dan is een stadiontour door de Johan Cruijff Arena echt iets voor jou! Je verkent het huis van Ajax op een bijzondere manier. Tijdens de stadiontour neemt een gids of audiobandje je mee langs de hoogtepunten van het mooiste stadion van Nederland.

Zie, hoor en ruik de Johan Cruijff Arena. Voel je onderdeel van deze iconische plek en beleef een dag om niet te vergeten. Er worden verschillende stadiontours aangeboden, die vooraf te reserveren zijn. Een tof uitje tijdens je vakantie.

Als lid van Supportersvereniging Ajax krijg je bovendien korting op een stadiontour. Op deze pagina kun je jouw kortingscode genereren.

Wandelroutes
Houd jij ervan lekker de buitenlucht in te trekken? Dan kun je natuurlijk uitwaaien in het bos of op het strand, maar ook ons prachtige Amsterdam heeft veel moois te bieden! Heb je al kennisgemaakt met onze wandelroutes? Deze nemen je mee langs de geschiedenis van Ajax.

Tijdens het lopen kom je langs plekken die met Ajax te maken hebben. Je wandelt langs momenten uit zowel het heden als verleden. Er zijn in totaal drie routes te downloaden, dus pak je beste wandelschoenen maar!

Ontdek Amsterdam vanaf het water met korting
Als lid van SV Ajax heb je recht op korting bij Canal Tours Amsterdam, onderdeel van Stromma Nederland. Wil je de verborgen juweeltjes van Amsterdam ontdekken vanaf het water? Dat kan! Zo verken je Mokum eens op een andere manier. Klik hier om je kaartjes met korting te bestellen.

Aanbevolen
Doe mee aan Ajax Jonge Schare Zaalvoetbaltoernooi! [VOL]

Tweede kaartje gratis voor 14 de musical
Gaan voetbal en theater samen? Oh jazeker! Dat bewijst 14 de musical. Een toffe show over het leven van Johan Cruijff. Als lid van SV Ajax krijg je het tweede kaartje helemaal gratis! Bezoekers kunnen met hun tickets gratis overdekt parkeren bij het theater en de drankjes zijn inbegrepen. Bestel snel kaartjes via deze speciale verkooppagina!

De Voetbalfabriek
Voetbal, daar draait het om bij De Voetbalfabriek in Almere. Het is een tof concept waar jong en oud op een afwisselende manier met voetbal bezig zijn. Techniek, gevoel, kracht en vooral plezier. Het komt allemaal samen. Voor leden van SV Ajax hebben we leuk nieuws. Zij krijgen 25 procent korting bij De Voetbalfabriek.

Virtual escaperoom
Ook thuis kun je jezelf prima vermaken. De Johan Cruijff Arena heeft namelijk een eigen escaperoom. Jazeker! Een virtuele variant om precies te zijn. Ga op digitale speurtocht door ons mooie stadion, los diverse puzzels op en ontrafel het mysterie van de verdwenen Europacup! De digitale escaperoom is gratis voor leden van SV Ajax. Check hier alles wat je moet weten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >