Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Event

Doe mee aan Ajax Jonge Schare Zaalvoetbaltoernooi! [VOL]

Speciaal voor onze leden van Ajax Jonge Schare organiseren we een zaalvoetbaltoernooi op zondag 24 maart. De bal gaat rollen in Sporthallen Zuid. Gaat jouw team er met de schaal vandoor?

12 februari 2024 - 17:02
Zaalvoetbal 1200
Toon je voetbalkunsten in de zaal! © De Brouwer

Dit evenement is volgeboekt!

We hebben in totaal plek voor 120 enthousiaste Ajacieden die het leuk vinden een balletje in de zaal te trappen. Je hoeft niet alleen te komen, want ieder lid van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar) mag één introducé meenemen in dezelfde leeftijdscategorie. Dat is wel zo gezellig, toch? Deelname is overigens helemaal gratis!

Dan wat praktische info. Het evenement begint op zondag 24 maart om 11.00 uur. De finale is uiterlijk rond 15.00 uur afgelopen. Daar hoop jij natuurlijk met je team in te staan. Er staan immers fraaie schalen op het spel! Waar je word verwacht? In Sporthallen Zuid, te Amsterdam.

Kom dus lekker een balletje trappen en vooral veel plezier maken! Toeschouwers zijn van harte welkom! Zorg dus dat de tribunes lekker vol zitten. Alle beetjes helpen om jouw team naar de eindoverwinning te stuwen.

De inschrijving is geopend!

Dit evenement is volgeboekt!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >