Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Reis jij als mascotte mee naar uitduel met AZ?

Ajax gaat op zondag 25 februari op bezoek bij AZ. Natuurlijk trappen we niet af zonder mascottes. Reis jij met ons mee naar Alkmaar?

05 februari 2024 - 09:18
Mascottesazaja800
Jij kunt in Alkmaar zomaar op het veld staan. © De Brouwer

Voor veel supportertjes is het een grote droom samen met hun helden het veld op te lopen. Goed nieuws, want soms gaan dromen in vervulling! Het kan zomaar dat jij samen met Steven Berghuis of Kristian Hlynsson het veld oploopt van het Afas Stadion, waar de bal om 16.45 uur gaat rollen.

We mogen elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) verblijden met deze toffe ervaring. Als je onderstaande prijsvraag goed beantwoordt, maak je kans onderdeel te zijn van de spelersopkomst. Gaaf!

Aanbevolen
Word mascotte of Fun Gamer bij Ajax Vrouwen - Feyenoord!

Zodra jouw klus is geklaard, is het aan de spelers. Jij zoekt dan lekker een plekje op de tribune. Daar kijk je samen met je vader, moeder of begeleider naar de wedstrijd. Je leest het goed, je krijgt dus ook nog eens twee wedstrijdkaarten. Deze bevinden zich in het thuisvak. 

Zie jij dit alles zitten? Dan moet je eerst nog even de prijsvraag hieronder beantwoorden. Meedoen kan tot en met zondag 11 februari. De winnaars krijgen daarna bericht.

Prijsvraag: Ajax verloor vorig seizoen helaas met 2-1 in Alkmaar. Wie maakte het enige Ajaxdoelpunt?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >