Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte of Fun Gamer bij Ajax Vrouwen - Feyenoord!

Ajax Vrouwen speelt op zaterdag 10 februari om 14.30 uur in de Johan Cruijff Arena tegen Feyenoord. Natuurlijk trappen we niet af zonder mascottes! Ook vinden er Ajax Fun Games plaats in de rust. Ben jij erbij?

31 januari 2024 - 13:32
Masfunajafey800
Met jouw heldinnen het veld op. Gaaf! © AFC Ajax

Het is serieus tof mascotte te zijn bij een wedstrijd van Ajax Vrouwen. Vanuit de spelerstunnel wandel je samen met jouw heldinnen de Johan Cruijff Arena binnen. Misschien sta jij straks wel naast Sherida Spitse of Romée Leuchter!

We hebben plek voor twee Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die met een speelster van Ajax Vrouwen het veld willen oplopen. Daarnaast hebben we één plekje voor een Dribbelaartje (4 t/m 5 jaar), die aan de hand van Lucky loopt. 

Aanbevolen
Maak kans op gehele boekjesserie over Lucky!

Tijdens de rust van de klassieker vinden de Ajax Fun Games plaats. Daarvoor zijn we op zoek naar tien doelpuntenmakers en twee keepers. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wil mascotte wil zijn of wil meedoen aan de Fun Games.

Je hoeft natuurlijk niet alleen naar de Johan Cruijff Arena te komen. Alle winnaartjes krijgen ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Dat klinkt goed, toch? 

Om kans te maken op een plekje als mascotte of Fun Gamer, moet je het goede antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Dat kan tot en met maandag 5 februari. Daarna krijgen de winnaars een mailtje.

Prijsvraag: vorig seizoen eindigde het thuisduel met Feyenoord in 1-1. Wie scoorde er namens Ajax Vrouwen?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >