Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Ajax Vrouwen - Chelsea

Ajax Vrouwen heeft voor de eerste keer ooit de kwartfinales van de Champions League bereikt. De ploeg van Suzanne Bakker treft daarin Chelsea. We hebben meer info over de kaartverkoop!

07 februari 2024 - 10:19
Verkoopajache800
Veel enthousiasme op de tribune bij Ajax Vrouwen. © De Brouwer

De Amsterdames zorgden in de groepsfase voor een enorme stunt door als tweede te eindigen in een poule met Bayern München, Paris Saint-Germain en AS Roma. Tijdens een historische avond in de Johan Cruijff Arena lukte het Ajax Vrouwen zich te plaatsen voor de kwartfinales. 

Daarin is Chelsea de tegenstander. Zodoende mag Ajax Vrouwen zich opnieuw opmaken voor een prachtig tweeluik in de Champions League. De ploeg speelt op dinsdag 19 maart om 18.45 uur eerst een thuiswedstrijd in de Johan Cruijff Arena. 

De kaartverkoop voor dat duel start op woensdag 7 februari om 14.00 uur voor seizoenkaarthouders van Ajax Vrouwen. Een dag later kan iedereen vanaf 10.00 uur terecht in de online ticketshop.

Een kaartje scoor je voor 19,50 euro. Supporters jonger dan dertien jaar betalen 15 euro. Je kunt maximaal tien tickets per account afrekenen. Een clubkaart is niet nodig.

Aanbevolen
ESPN gaat bijna alle duels Jong Ajax en Ajax Vrouwen uitzenden

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >