Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

ESPN gaat bijna alle duels Jong Ajax en Ajax Vrouwen uitzenden

De mediadeal met eredivisieclubs is afgerond. Dit betekent dat alle eredivisiewedstrijden tot 2030 live te zien blijven bij ESPN. Maar er is meer goed nieuws: vanaf heden worden nagenoeg alle duels in de Keuken Kampioen Divisie en Vrouwen Eredivisie live uitgezonden.

06 februari 2024 - 16:42
Mediadeal800
We kunnen voortaan vaker naar Jong Ajax kijken. © Pro Shots

In oktober gingen alle eredivisieclubs al akkoord met de verlenging van de samenwerking. De overeenkomst werd dinsdag officieel afgerond. De nieuwe mediadeal levert clubs meer geld op en biedt ze meer vrijheid.  

Nieuw is dat per direct alle wedstrijden in de Vrouwen Eredivisie live worden uitgezonden bij ESPN. Dat is mooi nieuws voor volgers van Ajax Vrouwen, die tot op heden sommige duels niet konden volgen. 

Ook het aanbod van duels in de Keuken Kampioen Divisie wordt met ingang van komend weekeinde uitgebreid. Waar mogelijk zendt ESPN alle wedstrijden uit, dus ook de potjes van Jong Ajax. Zo zijn we niet altijd meer afhankelijk van het schakelkanaal of samenvattingen. 

Aanbevolen
Vragenvuur: stel jouw vraag aan Kaplan!

Omdat het niet mogelijk is dit seizoen structureel spreiding aan te brengen in de speeldagen en aftraptijden van de competitie, kan het voorkomen dat soms één of twee wedstrijden niet live worden uitgezonden. Alle partijen blijven in gesprek dit volgend seizoen wel te realiseren. 

Door de enorme uitbreiding van het live aanbod, is er niet altijd een tv-kanaal van ESPN beschikbaar. In dat geval worden de wedstrijden uit de Keuken Kampioen Divisie en Vrouwen Eredivisie online uitgezonden op ESPN Watch.

Aanbevolen
Ajax boekt wel succes in onderhandelingen over televisierechten

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >