Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vragenvuur: stel jouw vraag aan Kaplan!

We hebben in ons magazine Ajax Life de rubriek ‘Vragenvuur’ en dat is leuk! Waarom? Nou, bij die rubriek schakelen we de hulp van onze leden in. Jullie bepalen namelijk welke vragen een speler krijgt. Ditmaal is het de beurt aan Ahmetcan Kaplan.

06 februari 2024 - 13:01
Kaplan 1200 (1)
Kaplan maakt inmiddels minuten in Jong Ajax. © AFC Ajax

De Turkse verdediger maakte in de zomer van 2022 de overstap van Trabzonspor naar Ajax. Door een zware knieblessure wacht hij nog altijd op zijn officiële debuut in het eerste elftal. De afgelopen anderhalf jaar was Kaplan tijdens zijn revalidatie vooral met fysio’s in de weer.

We weten daardoor nog bijzonder weinig van de voetballer die in zijn vaderland bekend staat als een groot talent. Ondertussen heeft Kaplan tien duels bij Jong Ajax achter zijn naam staan en zat hij meermaals bij de wedstrijdselectie van het eerste elftal. Kortom, het is de hoogste tijd voor een interview met de Turkse verdediger, waarbij jullie de inhoud bepalen.

We leggen hem namelijk vragen voor die zijn bedacht door leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. Er zijn vast genoeg dingen die je wilt weten van de centrale verdediger. We verwachten daarbij natuurlijk wel een stukje originaliteit. Doe je best en bedenk een vraag die Kaplan niet eerder kreeg.

De supporter die de leukste vraag instuurt, gaat er vandoor met een gesigneerd shirtje van de verdediger. De winnaar kiezen we overigens niet zelf uit. Kaplan zit in de jury en bepaalt welke vraag hij het origineelst vindt.

Laat je hersens dus maar flink kraken en stuur jouw vraag in via onderstaand formulier. Je hebt daarvoor de tijd tot en met vrijdag 16 februari. Succes!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >