Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Dapp’re strijders in uitvak laten zich gestolen zege goed smaken

Als een dief in de nacht ervandoor gaan met de punten. Precies dat is wat Ajax deed op bezoek bij FK Bodø/Glimt (1-2). Het uitvak liet zich de gestolen overwinning goed smaken. Of we foto’s hebben? Oh, jazeker!

Door Jordy Haak
23 februari 2024 - 10:02
Fotoverslag 1200 (1)
Ontlading is altijd mooi om te zien. © SV Ajax

Over de wedstrijd in het knusse Aspmyra Stadion kunnen we kort zijn. Het spel van Ajax was wederom niet om aan te gluren. Meermaals zwijnde de ploeg van John van ‘t Schip. Maar wat doet het ertoe als je wint? In een Europees toernooi draait het immers om het bereiken van de volgende ronde.

De zege in Bodø leidde tot vreugde in het uitvak. Ontlading die bijzonder aangenaam voelt in zo’n beroerd seizoen. Eigenlijk verdienen de ruim vierhonderd supporters die afreisden naar de poolcirkel, het grootste compliment. Ondanks de afstand, kosten en het beroerde spel van Ajax stonden ze er toch maar mooi weer.

Dat compliment krijgen ze in de vorm van een fotoverslag. De beelden, geschoten door onze fotograaf, geven de wedstrijddag aardig weer. Na het plaatjes kijken kun je nog een stem uitbrengen op jouw Ajacied van de Wedstrijd.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >