Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ajax Life 7: win biografie Henderson of editie Hard Gras

Er komen tijdens het seizoen flink wat voetbalboeken uit. In ons magazine Ajax Life besteden we elke editie aandacht aan nieuwe (en soms oude) publicaties. Extra leuk: als lid van SV Ajax maak jij kans een tof boek te winnen. We hebben weer wat leuks in de aanbieding!

07 februari 2024 - 16:14
Al7boeken 800
Je maakt kans op de biografie van Henderson. © AFC Ajax

In het zevende nummer van dit seizoen besteden we aandacht aan twee boekwerkjes. Als lid van SV Ajax maak je kans een van de onderstaande producties te winnen. Heb jij nog plaats in je boekenkast? Mooi! Check hieronder dan snel welke boeken we voor je in de aanbieding hebben.  

Allereerst maak je kans op Jordan Henderson. Veel van wat je nog niet weet, lees je in deze autobiografie uit 2022. De middenvelder geeft ons een prachtig inkijkje in het leven van de moderne profvoetballer. Een sporter die met de absolute wil om te slagen criticasters overwon om uiteindelijk met Liverpool zo’n beetje alles te winnen wat er maar te winnen valt. Nu is het tijd voor zijn Ajaxhoofdstuk.

Aanbevolen
Lees magazine Ajax Life 7 en puzzel jezelf naar bedrukt Ajaxshirt!

Daarnaast valt de 154ste editie van Hard Gras te winnen. In het februarinummer lezen we over Bobby Charlton, lust en voetbal op de camping en wordt de vraag beantwoord waar de kakkers in het voetbal vandaan komen. We ontdekten twee pagina’s Ajax. Over ‘vergeten titaan’ Wamberto de Jesus Sousa Campos. 

Wil jij kans maken op een van deze boeken? Lees dan Ajax Life 7 en doe mee met onderstaande prijsvraag. Het antwoord vind je ergens in de zevende editie van het magazine. Meedoen kan tot en met donderdag 29 februari. In het formulier hieronder kun je het boek aanvinken dat jij graag zou winnen.

Prijsvraag: waar groeide Bennie Muller op?

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Supportersvereniging Ajax? Word dan snel lid. Een lidmaatschap tot het einde van het seizoen scoor je nu voor 14 euro.

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >