Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Word mascotte bij bekerfinale Ajax Vrouwen - Fortuna Sittard!

Heb jij zin een toffe voetbalmiddag? Mooi, want als lid van de Ajax Kids Club kun je op maandag 20 mei aanwezig zijn bij de KNVB-bekerfinale tussen Ajax Vrouwen en Fortuna Sittard! Niet alleen als supporter, maar ook als mascotte op het veld!

24 april 2024 - 15:52
Mascottes Bekerfinale 1200
Dit is toch prachtig? © De Brouwer

De speelsters van Suzanne Bakker willen de KNVB-beker natuurlijk dolgraag winnen. Na alle mooie wedstrijden in de Champions League is het wel zo tof om het seizoen af te sluiten met een mooie prijs!

De bal gaat tweede pinksterdag om 14.30 uur rollen in het Koning Willem II Stadion in Tilburg. Een superleuke wedstrijd, die je natuurlijk van dichtbij wil meemaken. We hebben plek voor elf Ajax Kids Clubleden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar), die samen met de speelsters het veld oplopen.

Moet je dan alleen naar Tilburg komen? Zeker niet! Als je wint, krijg je ook twee kaartjes voor de wedstrijd. Eén voor jezelf en één voor je begeleider. Dat is wel zo gezellig en ook makkelijker wat betreft vervoer. Dus als je klaar bent als mascotte, ga je lekker op de tribune naar de wedstrijd kijken.

Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze toffe prijs, is het juiste antwoord geven op onderstaande prijsvraag. Dat kan tot en met maandag 6 mei. We nemen een dag na het sluiten van de prijsvraag contact op met de winnaars. Succes!

Prijsvraag: welke speelster van Ajax Vrouwen maakte in de halve finale van het KNVB-bekertoernooi het winnende doelpunt tegen Feyenoord (2-1)?

Wil je ook meedoen aan prijsvragen en evenementen van de Ajax Kids Club? Word dan snel lid! Een lidmaatschap scoor je nu met fikse korting!

Het formulier wordt geladen…

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >